La Gleize – Kamp 2013

La Gleize – Kamp 2013

Het is weer bijna zo ver. Het begint warmer te worden en het verlangen naar de vakantie blijft maar toenemen… Daarom is er zoals elk jaar een CHIROKAMP! We trekken weer van 21 tot 28 juli een weekje naar de Ardennen.
Dit jaar is de zoektocht naar dé perfecte kampwei niet vlot verlopen. Trollen, heksen, ridders, draken, koningen, prinsen en allerlei gigantische monsters. We hebben kilometers te voet afgelegd en gevaarlijke gebergtes opgeklommen. Maar dit jaar, hebben we onze kampplaats gevonden in: La Gleize!

Enkele interessante documenten:

 

BBQ

Net zoals vorig jaar doen wij een gezellige BBQ op de bezoekdag van het chirokamp (21 juli). Omdat wij niet weten wat jullie graag eten hebben wij volgende pakketten opgesteld. Gelieve voor 13 juli te bestellen zodat wij alles tijdig in orde kunnen brengen en iedereen lekker kan eten. Inschrijven kan online of bij elke leider.

Er is keuze tussen volgende pakketten met telkens een verschillende hoeveelheid in stukken vlees.

 • 1 stuk vlees – 8 euro
 • 2 stukken vlees – 11 euro
 • 3 stukken vlees – 14 euro
Voor de leden:
 • 1 stuk vlees – 4 euro
 • 2 stukken vlees – 5 euro
 • 3 stukken vlees – 6 euro

Groenten krijg je à volonté. 
De verschillende soorten vlees:

 • Saté
 • BBQ worst
 • Kippenfilet
 • Kotelet
 • Groentenburger

Online inschrijven:

[contact-form 404 "Not Found"]

 

 

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.